Foto: Publicitātes attēli
Atverot piecus veikalus reģionu centros (Siguldā, Valmierā, Cēsīs), kā arī Rīgā un plānojot strauju izaugsmi arī turpmāk, Latvijā darbu sācis jauns veikalu tīkls "Multum", informē veikala pārstāvji.

Uzņēmums specializējas plašā, Rietumeiropas tirgum paredzētu produktu tirdzniecībā.

Šī un nākamā gada laikā plānots atvērt vēl vismaz septiņas jaunas tirdzniecības vietas, un veikalu tīkla attīstībā tuvāko gadu laikā plānots ieguldīt vairāk nekā 1 miljonu eiro.

Nākamnedēļ "Multum" plāno atklāt divas jaunas tirdzniecības vietas Aizkrauklē.

"Multum" ir vietējā kapitāla radīts, jauna koncepta veikalu tīkls, kas strauji izplešas Latvijas tirgū. Sadarbojoties ar partneriem Vācijā, Austrijā, Lielbritānijā un citviet, kā arī, sekojot pasaules aktuālākajām tendencēm, "Multum" reģionu iedzīvotājiem plāno piedāvāt produktus no visas pasaules.

"Nākamo piecu gadu laikā plānojam atvērt vismaz 25 jaunas tirdzniecības vietas un saskatām lielu potenciālu mūsu piedāvājumam," uzsver "Multum" dibinātājs un vadītājs Raimonds Galinskis.

2020. gadā "Multum" izdevies trīskāršot apgrozījumu un piesaistīt stratēģisko investoru, lai atbalstītu straujo izaugsmi un apmierinātu arvien augošo pieprasījumu arī turpmāk. Attīstot veikalu tīklu pārklājumu visā Latvijā, "Multum" komandas plāni ir sasniegt 3 miljonu eiro apgrozījumu līdz šī gada beigām, un tuvāko gadu laikā izvērst darbību arī Igaunijā un Lietuvā, piesakot sevi kā Baltijas līmeņa spēlētāju.

Veikalu tīkls tuvāko piecu gadu laikā piedāvās darbavietas Rīgā un reģionos ap 120 darbiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!