Foto: Publicitātes foto

Šā gada 31. augustā festivālā "BalticBest 2018", kas norisinājās Tallinas kinomuzejā, reklāmas aģentūra "DDB Latvija" atzīta par labāko starp Baltijas radošajām un komunikācijas aģentūrām. Šī ir pirmā reize, kad šos laurus plūc aģentūra no Latvijas.

Līderi noskaidroti, piešķirot punktus par katru apbalvojumu vietēja un reģionāla mēroga festivālos (kā pašmāju "Adwards", lietuviešu "Adrenalinas", igauņu "Kuldmuna" un jaunās Eiropas un Vidusāzijas Golden Drum) un par katru apbalvojumu un arī finālista statusu Eiropas un pasaules mēroga pasākumos ("Cannes Lions", "EPICA", "Clio" un citos).

Piektajā un līdz šim vērienīgākajā "Balticbest" festivālā no Latvijas aģentūrām vadošajā desmitniekā iekļuvušas arī "Deep White", "Not Perfect | Y&R Riga" un "New Black". Bez Baltijas reitinga noskaidrošanas Tallinā tika arī pasniegtas balvas, uz kurām pretendēja aģentūras no septiņām valstīm, un četras no šīm balvām nonāca "DDB Latvija" rokās.

"Esam priecīgi par šo vēsturisko panākumu, jo Latvijas aģentūrai ieņemt līdera pozīciju Baltijas aģentūru reitingā izdevies pirmoreiz. Īpašs gandarījums par to, ka tas izdevies tieši "DDB" komandai. Tā kā arvien biežāk attīstām dažādus Baltijas un Eiropas mēroga projektus, pieaugusi mūsu atpazīstamība un ietekme plašākā reģionā. Jau sesto gadu veicam Baltijā vērienīgāko dzīvesstila un zīmolu pētījumu "DDB Brand Capital", kas apvienojumā ar radošo meistarību palīdz gūt lielāku atdevi no mārketinga investīcijām. Tāpēc likumsakarīga arī Baltijas līderpozīcija, kas ir visas talantīgās un profesionālās "DDB Latvija" komandas nopelns," neslēpj gandarījumu "DDB Latvija" izpilddirektors un partneris Andris Rubīns.

Vienlaikus ar "Balticbest" apbalvošanas ceremoniju arī Rīgā tika sadalītas balvas radošās izcilības festivālā "Adwards" – godam nopelnīti seši ordeņi "DDB Latvija" kontā. Kopumā pēdējā gada laikā aģentūra saņēmusi gandrīz 40 balvas gan vietējos, gan starptautiskos konkursos. Apbalvotākais "DDB" darbs ir "LiveRiga" tūrisma kampaņa "Rīga rīdzinieka acīm", kas nesen papildināta ar jau devīto sēriju, kuras galvenā varone ir Aļona Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!