Foto: Shutterstock
VAS "Latvijas dzelzceļš" elektroniskajā izsolē ar augšupejošu soli nākamnedēļ piedāvās iegādāties 46 automašīnas, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsole sāksies 8.jūnijā plkst.13.

No izsolāmajām automašīnām mazākā sākumcena ir 115 eiro. Ar šādu sākumcenu piedāvā iegādāties 1999. gada izlaiduma automašīnu "Gaz 2705", kas ir ļoti sliktā stāvoklī.

Savukārt lielākā sākumcena ir 2315 eiro - ar šādu sākumcenu kompānija piedāvā iegādāties 2007.gada izlaiduma automašīnu "Audi A8L". Automašīna ir labā stāvoklī.

Izsoles dalības maksa par katru automašīnu ir 20 eiro.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums.

Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDZ Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDZ infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDZ ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDZ apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDZ loģistika".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!