Foto: F64
Kopš 3. janvāra ir stājušās spēkā izmaiņas uzņēmuma organizatoriskajā struktūrā un "Latvijas Finierī" izveidots jauns Personāla un administratīvais sektors (PAS), par kura vadītāju iecelta līdzšinējā Personāla attīstības dienesta direktore Gunita Meiere.

"Latvijas Finiera" valdes sastāvs līdz ar to paplašināts līdz septiņiem cilvēkiem. PAS pārziņā turpmāk būs Personāla daļa, bet no 1. februāra arī Nekustamā īpašuma pārvaldības daļa.

Lai sasniegtu koncerna "Latvijas Finieris" kopējos mērķus, kas nosprausti uzņēmuma stratēģijā, nepieciešams sadarboties komandā, kopā pildīt solījumus un būt uzticamākajam partnerim mūsu klientiem. Tāpēc "Latvijas Finiera" padomes priekšsēdētājs Uldis Biķis uzsver, ka ar personāla attīstību saistītie jautājumi ir vieni no svarīgākajiem ikvienā no uzņēmuma darbības jomām.

"Darbinieku pieredze ir viens no trim "Latvijas Finiera" stratēģijas stūrakmeņiem. Jaunais sektors apvieno jomas, kas rūpējas par darbinieku labbūtību – fizisko darba vidi, emocionālo atmosfēru, iesaisti," pauž "Latvijas Finiera" valdes locekle Gunita Meiere.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!