Foto: Shutterstock

2021.gada martā "Latvijas Pasts" aktivizējis sadarbības projektu ar mazumtirdzniecības uzņēmumu "Elvi", piegādājot pārtikas produktus klientu dzīvesvietās arī Zemgalē.

Tādējādi tiek nodrošināts būtisks papildu pakalpojums šā reģiona iedzīvotājiem, kam nav iespēju nokļūt līdz tirdzniecības vietai vai kas vēlas saņemt noteiktas preču grupas, neizejot no mājām. Pārtikas produkti tiek piegādāti visā Zemgalē ārpus lielākajām pilsētām, kur pārstāvēts plašs pārtikas produktu tirgotāju un piegādātāju klāsts un klientiem šāds piegāžu modelis nav nepieciešams.

Pārtikas produktu piegāde sadarbībā ar "Elvi" tiek īstenota arī Latgalē, bet citos Latvijas reģionos – pagaidām testa režīmā.

"Latvijas Pasts" un "Elvi" 2020.gada decembrī vienojās par kopēju sadarbību, uzsākot pārtikas produktu piegādes lauku teritoriju iedzīvotājiem Latgalē un līdz ar to nodrošinot vienlīdzīgas svaigu produktu saņemšanas iespējas iedzīvotājiem ārpus pilsētām. Tagad analogs sadarbības modelis aktivizēts arī Zemgalē, sniedzot drošas iepirkšanās priekšrocības arī šā reģiona lauku iedzīvotājiem. Jau pirmajā 2021.gada marta nedēļā, kopš piedāvājums sācis darboties, esot jūtama Zemgales klientu atsaucība produktu piegādei mājās.

"Latvijas Pasts" norāda, ka no attālām lauku teritorijām droši nokļūt līdz tirdzniecības vietai apdzīvotā vietā ne vienmēr ir vienkārši.

Pasūtīšanai pieejamais pārtikas piedāvājums ir ietverts katalogā, kas marta sākumā bez maksas piegādāts klientu pastkastītēs visā Zemgalē, izņemot Aizkraukli, Bausku, Dobeli, Jelgavu, Jēkabpili un Ogri. Taču gadījumā, ja pārtikas produktus dzīvesvietā vēlēsies saņemt arī šo pilsētu iedzīvotāji teritorijās, kur apkalpi nodrošina pastnieki, kas ikdienā darba vajadzībām izmanto motorizēto autotransportu, šāda iespēja tiks piedāvāta, skaidro uzņēmumi.

Pārtikas produktu pasūtījumu pieņemšanai izveidota atsevišķa zvanu līnija. Produkti tiek piegādāti nākamajā darbdienā, ja pasūtījums pieteikts līdz plkst.13, bet to piegāde nenotiek brīvdienās un svētku dienās.

Pakāpeniski "Latvijas Pasta" pārtikas produktu piegādes būs pieejamas visā Latvijā – patlaban pastnieki Vidzemes un Kurzemes lauku teritorijās pārtikas preces piegādā testa režīmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!