Foto: Publicitātes foto
Paplašinot sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespējas, "Latvijas Pasta" pakomātu tīkls no 2022.gada augusta līdz decembra beigām būs papildināts ar 37 āra pakomātiem, ziņo uzņēmums.

Tie izvietoti visā Latvijā; pakomātu tīklā patlaban ir jau vairāk nekā 110 āra un iekštelpu pakomātu.

Kopējās investīcijas pakomātu iegādes projektā – ap 2 milj. eiro.

Vērienīgais tīkla paplašināšanas projekts tiks turpināts 2023.gadā, pirmajā ceturksnī plānojot tīkla papildināšanu vēl ar 30 modernajiem āra pakomātiem. Kopā plānots izvietot vismaz 120 jaunu pakomātu.

Jaunie āra pakomāti izvietoti gan pie "Lidl" mazumtirdzniecības veikaliem, gan "Circle K" degvielas uzpildes stacijās un citās vietās. Šie pakomāti klientiem ir pieejami jebkurā diennakts laikā katru dienu.

2022.gada decembrī jauni pakomāti izvietoti Cēsīs, Rēzeknē, Līvānos, Saulkrastos, Siguldā, Valkā, Gulbenē, Krāslavā un Ķekavā.

2023.gada pirmajā ceturksnī tiks izvietoti vēl 30 jaunu pakomātu. Janvāra pirmajās dienās klientiem kļūs pieejami pakomātu pakalpojumi Mārupē, Smiltenē un Iecavā.

Kā uzsver uzņēmums, "Latvijas Pasts" ir vienīgais Latvijā, kas piedāvā gan iekštelpu pakomātu pakalpojumus, kas ir būtiski pakām, kam nepieciešams noteikts temperatūras režīms, nepakļaujot tās apkārtējās vides svārstībām, gan ārtelpās, nodrošinot sūtījumu izņemšanu un nosūtīšanu jebkurā diennakts laikā.

"Latvijas Pasts" nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!