Foto: Publicitātes foto

Turpinot sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespēju paplašināšanas plāna īstenošanu, jauni VAS "Latvijas pasta" āra pakomāti tiks izvietoti pie "Circle K" degvielas uzpildes stacijām (DUS) Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Rēzeknē un Siguldā, "Delfi Bizness" informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Pirmais pakomāts jau atklāts un klientiem pieejams DUS Rīgā, A. Deglava ielā 164c, bet nākamos plānots izvietot līdz novembra sākumam: Rīgā – Jūrmalas gatvē 5a, Anniņmuižas bulvārī 25a, Dzirciema ielā 40, Brīvības gatvē 203 un 265, Vienības gatvē 105; Jūrmalā – Dubultu prospektā 42a, Siguldā – Mazajā Saules ielā 2.

“"Latvijas pasts" aktīvi virzās uz priekšu, īstenojot ambiciozus plānus sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespēju paplašināšanai un modernizācijai. Nākamais solis, ko realizējam kopā ar mūsu sadarbības partneriem no "Circle K", ir jauno un mūsdienīgo āra pakomātu izvietošana stratēģiski izdevīgās vietās pie degvielas uzpildes stacijām. Tādējādi mūsu kopīgajiem klientiem būs dubultieguvums, apvienojot iepirkšanās un sūtījumu saņemšanas vai nosūtīšanas pieredzi. Un tas ir tikai sākums, jo mūsu pakomātu tīkls strauji paplašināsies,” uzsver "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

"Latvijas pasts" augustā uzsāka vērienīgu āra pakomātu izvietošanas plāna īstenošanu, plānojot pakomātu tīkla paplašināšanu ar vismaz 120 jauniem pakomātiem. Pirmajā kārtā āra pakomāti izvietoti pie sešiem "Lidl" veikaliem Rīgā, Rēzeknē un Jelgavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!