Foto: Publicitātes foto

Paplašinot sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespējas, jauni "Latvijas Pasta" āra pakomāti pie mazumtirgotāja "Circle K" degvielas uzpildes stacijām (DUS) tagad ir izvietoti arī ārpus Rīgas – pirmie no tiem sākuši darboties Jūrmalā un Siguldā, bet šonedēļ plānota jauna pakomāta izvietošana arī Liepājā.

Kopumā "Latvijas Pasts" šogad un nākamgad plāno izvietot vismaz 120 mūsdienīgu āra pakomātu.

Kopumā pie "Circle K" DUS līdz šim izvietoti desmit "Latvijas Pasta" pakomāti: bez Jūrmalas un Siguldas pārējie astoņi darbojas Rīgā.

Attīstot dažādus sūtījumu izsniegšanas risinājumus atbilstoši klientu mūsdienu patēriņa paradumiem, "Latvijas Pasts" augustā sāka vērienīgu āra pakomātu izvietošanas plāna īstenošanu, plānojot pakomātu tīkla paplašināšanu ar vismaz 120 jauniem pakomātiem.

Pirmajā kārtā āra pakomāti izvietoti pie sešiem "Lidl" veikaliem Rīgā, Rēzeknē un Jelgavā, bet otrajā pakomāti tiek izvietoti pie "Circle K" DUS.

"Latvijas Pasta" pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Tas ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku.

"Circle K Latvia" ir viens no lielākajiem degvielas mazumtirgotājs Latvijā, Tam ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 86 tirdzniecības vietas, no kurām 81 ir pilna servisa DUS (tostarp 13 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un ērts iepirkšanās veikals Vecrīgā. "Circle K" ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!