Foto: Publicitātes attēli

Šefpavāri Lauris Aleksejevs ("36.līnija"), Māris Jansons ("Kest"), Mārtiņš Sirmais ("Ramen Riga"), Andris Rūmītis ("Hercogs Garden") un Kristīne Vīksna ("Tower Cafe") atklājuši kopīgi radīto līdzņemšanas restorāns – "Chef's Box" – restorāns tiem, kas ceļā.

Vairāki pavāri apvienojušies, lai izveidotu vietu, kur autobraucējiem un apkārtnes iedzīvotājiem pa ceļam uz darbu vai mājām – iegādāties maltītes līdzi ņemšanai vai baudīšanai uz vietas.

"Chef's Box" ēdienkartē pieejami šo šefpavāru radīti un viņu restorānos plaši iecienīti ēdieni. "Neste" degvielas uzpildes stacijā Mārupē atklātais restorāns ir pirmais Latvijā, taču pavāri neslēpj, ka mērķis ir izveidot "Chef's Box" restorānu ķēdi ar vairākām vietām visā Latvijā.

"Ja Covid-19 pandēmijai vispār bija kāds pozitīvs efekts uz restorānu jomu, tad tā ir iedvesma un spars, kas virknei pavāru pavēris jaunas iespējas – jaunus restorānus reģionos, nebijušus piegādes konceptus un citus risinājumus. Man ir prieks, ka mums kopā ar citiem kolēģiem šajā laikā ir izdevies izstrādāt un palaist pirmo vairāku pavāru sadarbības projektu. "Chef's Box" turpmāk klientiem būs gardu maltīšu vieta, bet mums – pavāriem – koprades telpa, kur izmēģināt jaunas receptes, nebijušus risinājums un pat aicināt mūsu pulkā vēl citus pavārus," komentē viens no "Chef's Box" idejas autoriem, uzņēmējs, restorāna "36.līnija" īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Tuvākā gada laikā plānots atvērt vēl 2-3 līdzņemšanas restorānus "Neste" DUS tīklā Rīgā un Pierīgā. Pirmā "Chef's Box" restorāna izveidē investēti vairāk nekā 50 tūkstoši eiro.

"Laiki mainās un mainās arī cilvēku paradumi. Tikmēr degvielas uzpildes stacijas atrodas turpat, kur agrāk – pa ceļam uz mājām, uz darbu, uz citiem galamērķiem. Mēs, Nestē", sev pastāvīgi uzdodam jautājumu, kā bez degvielas uzpildes varam būt vēl noderīgi mūsu klientiem, un "Chef's Box" ir viena no atbildēm," norāda SIA "Neste Latvija" valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!