Foto: Publicitātes foto

Zīmola "Rixwell Hotels" paspārnē, ko pārvalda viens no lielākajiem Latvijas viesnīcu operatoriem Baltijā "Mogotel", darbu sākusi jau otrā viesnīca.

Viesnīca "RIUS" Ļvovā turpmāk sauksies "RIUS Hotel Lviv by Rixwell". Tā ir daļa no mūsdienīga daudzfunkcionāla A klases biroju kompleksa, kurā ietilpst biroju centrs (2.–5. stāvs), viesnīca 6. un 7. stāvā, tirdzniecības galerija ar restorānu, kas atrodas 1. stāvā, un pazemes stāvvieta. Viesnīcā ir 52 numuri, divas konferenču zāles 200 dalībniekiem, fitnesa telpa un biznesa stūrītis ar bibliotēku.

Pērn augustā "Mogotel" bija sācis sadarbību ar viesnīcu Kijevā. "Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell" ir 310 numuri, bet kopējā platīva ir vairāk nekā 18 tūkst. m2.

Pēc uzņēmuma "Mogotel" izpilddirektores Jeļenas Stirnes domām, Kijeva un Ukraina kopumā ir daudzsološs virziens. Uzņēmums plāno neapstāties pie sasniegtā un turpināt attīstību Ukrainas tirgū.

Attīstība Ukrainā palīdzēja Latvijas operatoram saglabāt darbavietas, jo daļa operatīvo funkciju tiek veikta no galvenā biroja Rīgā.

Kijeva ir daudzmiljonu pilsēta, bet valstī dzīvo vairāk nekā 40 milj. cilvēku. Latvijā un Igaunijā operators diemžēl bija spiests slēgt 80% viesnīcu, kamēr Kijevā pat pašā pandēmijas karstumā viesnīcas noslogojums nenoslīdēja zem 50% un viesnīca bija rentabla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!