Foto: Pixabay
Veterināro medikamentu tirgotāja "Latvijas zoovetapgāde" kreditori pieteikuši prasījumus 751 900 eiro apmērā, liecina Maksātnespējas reģistrā publiskotais kompānijas maksātnespējas procesa administratora Oskara Jonāna paziņojums.

Pēc administratora sniegtās informācijas, 2019. gada 3. decembrī bija iesniegti un atzīti 23 nenodrošināto kreditoru prasījumi ar kopējo atzīto prasījumu summu 751 919,38 eiro.

Vienlaikus "Latvijas zoovetapgādes" administrators informē, ka 2020.gada 9.janvārī plānota kompānijas kreditoru sapulce, kurā lems par maksātnespējas procesa izdevumiem.

Kreditoru sapulce notiks 9. janvārī pulksten 11 Elizabetes ielā 63-2, Rīgā.

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa 2016. gada 19. janvārī pasludināja "Latvijas zoovetapgādi" par maksātnespējīgu.

Tāpat ziņots, ka Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome par ilgstošiem Finanšu instrumentu tirgus likuma pārkāpumiem 2014. gada 16. jūlijā nolēma, ka "Latvijas zoovetapgādes" akcijas ir izslēdzamas no biržas "Nasdaq Riga". Tajā pašā dienā birža, pamatojoties uz FKTK lēmumu, kompānijas akcijas arī nekavējoties izslēdza no regulētā tirgus. Kompānijas akcijas kotēja "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Pēc "Firmas.lv" datiem, "Latvijas zoovetapgādes" patiesā labuma guvēja ir Tamāra Jankava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!