Foto: Shutterstock
Siltā vasara un džina-tonika kokteiļa popularitāte, iespējams, bijusi par iemeslu tonika iztrūkumam Latvijas veikalos. Pēdējo nedēļu laikā portālā "Delfi" vērsušies vairāki lasītāji, kuriem radušās problēmas nopirkt šo dzērienu.

"Saldinātais dzēriens – toniks – ir iecienīts dzēriens veikalu "Maxima" klientiem, un jūlija beigās atsevišķos "Maxima" veikalos ir novērots šī dzēriena iztrūkums, kas saistīts ar tā patēriņa pieaugumu silto laikapstākļu dēļ," portālam "Delfi" norādīja SIA "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Uzņēmums jau sazinājies ar piegādātājiem par papildu piegādēm un cer, ka jau tuvākajā laikā visos "Maxima" veikalos toniks būs pieejams.

Līdzīgas problēmas novērotas arī "Rimi" lielveikalu tīklā. Šobrīd "Rimi" veikalos nav pieejams tikai viens no tonikiem – "Schweppes" pusotra litra iepakojums, kurš uz laiku ir bloķēts pēc piegādātāja "Coca‑Cola HBC Latvija" pieprasījuma, informēja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala.

"Coca-Cola HBC Latvija" pārstāve Dace Dricka portālu "Delfi" informēja, ka saistībā ar lielo pieprasījumu patērētāji īslaicīgi var saskarties ar ierobežotu dažu "Coca-Cola" ražoto produktu iepakojumu pieejamību "Rimi" veikalos. "Schweppes Tonic Water" "Rimi" veikalos ir pieejams mazajās stikla pudelēs, bet ierobežota ir produkta pieejamība pusotra litra iepakojumā.

""Coca-Cola HBC" Latvija atvainojas par sagādātajām neērtībām un veic visu nepieciešamo, lai nodrošinātu produkta pieejamību un patērētājiem būtu iespēja iegādāties pilnu atspirdzinošo dzērienu klāstu," piebilda Dricka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!