Foto: Publicitātes foto
SIA "Hiponia" īpašumā esošā ledus halle Rīgā, Brīvības gatvē 335 (iepriekšējā adrese Brīvības gatve 333), pārdota izsoles uzvarētājam SIA "Jaunatnes hokeja centrs", informē "Hiponia".

Ledus halle jūnijā tika pārdota atklātā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli par izsoles cenu 1,1 miljons eiro. Izsolē piedalījās divi pretendenti, kuriem konkurējot, izsoles sākumcena tika pārsniegta par 100 000 eiro. Šobrīd darījums ir pabeigts un jaunais halles īpašnieks ir sācis halles apsaimniekošanu.

Izsolē tika piedāvāts iegādāties aprīkotu un funkcionējošu ledus halli Rīgā, Brīvības gatvē 333, kas atrodas Latvijas Sporta akadēmijas teritorijā. Ledus halles ekspluatācija sākta 2006. gadā. Izsolē piedāvātā lietu kopība ietver nekustamo īpašumu - divstāvu ledus halli un kustamo mantu.

Ledus hallē tiek veikta saimnieciskā darbība. Halles kopējā platība ir 4021,7 kvadrātmetri, ledus laukuma izmēri 58 metri reiz 28 metri. Ledus halles tribīnes aprīkotas ar 320 sēdvietām un papildu stāvvietām.

Izsolē pārdotā ledus halle ir viens no daudziem nekustamā īpašuma objektiem, ko "Hiponia" piedāvāja iegādāties. 2015. gada sākumā "Hiponia" portfelī kopumā bija 767 nekustamie īpašumi.

Kā iepriekš pavēstīja Latvijas čempionvienības hokejā "Mogo" prezidents Māris Martinsons, viņi iegādājušies halli un grasās veidot kluba jaunatnes sistēmas piramīdu.

"Nezinām vēl, zem kāda nosaukuma startēsim, bet vēlos, lai tas ir "Mogo". Tas tiks veidots ar mērķi, lai bērniem ir, kur tiekties, jo ne visiem ir iespēja doties sevi pierādīt ārzemju klubos. Izveidosim sava veida sistēmu, kas gan nekonkurēs ar speciālajām klasēm. Mūsu sistēma nebūs paralēla jau esošajai, bet bērniem līdz speciālo klašu vecumam būs sava piramīda," uzsvēra Martinsons.

Kā liecina "Lursoft" informācija, "Jaunatnes hokeja centrs" pastarpināti pieder Māra Martinsona dēlam Mārcim un Maltā reģistrētam uzņēmumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!