Foto: LETA

"Lidl Latvija" ir izmaksājis katram uzņēmuma darbiniekam vienreizēju kompensāciju 30% apmērā no mēneša algas, tādējādi atbalsot viņus augstās inflācijas un pieaugošo enerģijas izmaksu laikā.

"Lidl Latvija" ziņo, ka kopā ar nodokļiem šis atbalsts darbiniekiem veido vairāk nekā 750 tūkstošus eiro. Šobrīd "Lidl Latvija" loģistikas centrā, veikalos un birojā strādā gandrīz 2000 cilvēku.

"Lidl Latvija" valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis akcentē, ka cilvēki ir kompānijas lielākais kapitāls, par ko ir jārūpējas. Šis atbalsts sniegts papildus jau esošajiem darbinieku labumiem. Piemēram, decembrī saņēma arī vitamīnu kasti ar imunitāti spēcinošiem līdzekļiem, Ziemassvētkos "Lidl Latvija" komanda saņēma uzņēmuma sagādātu dāvanu. Uzņēmums nodrošina savos veikalos un loģistikas centrā strādājošajiem vidēji augstāko atalgojumu nozarē, pauž "Lild Latvija", kā arī skaidru darba laika uzskaites sistēmu un samaksu par katru nostrādāto minūti, kā arī veselības apdrošināšanu pēc trim nostrādātiem mēnešiem,

"Lidl" kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās "Schwarz Group" ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 tūkst. veikaliem un 200 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA "Lidl Latvija" izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021. gada 7. oktobrī. Šobrīd "Lidl Latvija" ir 20 veikali 11 Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!