Foto: Publicitātes attēls

Mazumtirgotājs SIA "Lidl Latvija" nākamā gada 13.janvārī Rīgā, Stirnu ielā, atklās 18.veikalu Latvijā, tā āra teritorijas apzaļumošanā ieguldot vairāk nekā 25 000 eiro, informē uzņēmumā.

Tajā norāda, ka par uzņēmuma līdzekļiem sakārtota veikala tuvākā apkārtne - uzlabota gājēju un autobraucēju izmantotā infrastruktūra, izbūvēti jauni gājēju celiņi, veikala klientu vajadzībām iekārtota autostāvvieta 104 automašīnām, nedaudz pārvietota un ērtāk izbūvēta sabiedriskā transporta pieturvieta.

Savukārt kādreizējo tukšo laukumu ap veikalu zaļāku darīs 590 jauni koku lielstādi un košumkrūmi, kas te iestādīti vairāk nekā 25 000 eiro vērtībā.

Kopējās investīcijas veikala izveidē uzņēmumā solīja atklāt jaunā "Lidl" atvēršanas dienā.

Arī jaunais "Lidl" veikals izmanto vienīgi 100% vietējās izcelsmes "zaļo elektrību". Veikalā jau ir izbūvētas taras depozīta pieņemšanas un apstrādes telpas, kas sāks darboties 1.februārī.

Jau vēstīts, ka 7.oktobrī visā Latvijā tika atklāti pirmie 15 mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikali.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!