Foto: AFP/Scanpix

SIA "Lidl Latvija" laika posmā no 2017. gada 1. marta līdz 2018. gada 28. februārim iegādājusies četrus zemes gabalus, minēts uzņēmuma gada pārskatā.

Uzņēmums, kas šobrīd iegādājas nekustamos īpašumus "Lidl" veikalu būvniecībai, arīdzan turpina sarunas ar citiem zemesgabalu īpašniekiem.

2017. gadu "Lidl Latvija" noslēdza ar 1852 eiro apgrozījumu, zaudējot 1,42 miljonus eiro. Vēl 19,05 miljonus eiro uzņēmums investējis ilgtermiņa ieguldījumos, minēts pārskatā. Zaudējumus uzņēmums plāno segt no turpmāko gadu peļņas.

Ja 2016. gada pārskatā "Lidl Latvija" nekustamo īpašumu vērtība bija 2,34 miljoni, tad pērn tā sasniedza 12,33 miljonus eiro.

Ilgtermiņa ieguldījumi no 2,34 miljoniem eiro pieauguši līdz 21,36 miljoniem eiro.

Vēstīts, ka "Lidl" portālam "Delfi" oficiāli apstiprinājis ienākšanu Latvijā. Līdztekus vairākiem veikaliem Rīgā "Lidl" noskatījis arī Liepāju, Jūrmalu un Tukumu.

Portāls "Delfi" noskaidrojis, ka Rīgā taps vismaz pieci "Lidl" veikali. Pļavniekos veikalu uzslies tagadējā Lubānas tirgus vietā. "Lidl" veikali taps arī Anniņmuižas ielā 8a, Anniņmuižas bulvārī 77, kā arī Sergeja Eizenšteina ielā 81, netālu no lielveikaliem "Sky" un "Maxima", kā arī Dzelzavas ielā 75b, kur izsniegto būvatļauju šobrīd ir apturējusi tiesa, bet tieši pāri ielai jaunu veikalu ceļ "Rimi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!