Foto: EPA/Scanpix/LETA

AS "UPB" ir pabeigusi vācu mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikala celtniecību Liepājā, un šobrīd notiek objekta nodošana ekspluatācijā, apstiprinājis būvnieks, raksta "liepājniekiem.lv" atsaucoties uz laikrakstu "Kurzemes Vārds".

Tomēr tuvākajā laikā veikala atvēršana vēl nav gaidāma. SIA "Lidl Latvija" informējis, ka, pēc pašreizējās informācijas, "Lidl" Liepājā durvis vērs vien nākamgad.

"Lidl" celtniecību Ganību ielā sāka šī gada sākumā. Tirdzniecības ēkas platība būs 2324 kvadrātmetri, kā arī stāvvieta 3526 kvadrātmetru platībā.

"Delfi" jau ziņoja, ka ekspluatācijā pieņemts Latvijā pirmais vācu mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals, kurš atradīsies Rīgā, Anniņmuižas bulvārī 77.

Zemo cenu veikalu tīkls "Lidl" ir pārstāvēts 30 pasaules valstīs, tajā ir aptuveni 10 500 veikali, un vairāk nekā 150 loģistikas centri.

Līdztekus vairākiem veikaliem Rīgā, "Lidl" plāno izvērsties citās Latvijas pilsētas, tostarp, Liepājā, Tukumā, Jelgavā, Jūrmalā un Jēkabpilī.

"Lidl", daļa no Nekarzulmā, Vācijā, bāzētās "Schwarz" mazumtirdzniecības grupas, ir viens no vadošajiem Vācijas un Eiropas pārtikas mazumtirdzniecības nozares uzņēmumiem. "Lidl" ir pārstāvēts 30 valstīs, kur darbojas kopumā vairāk nekā 10 500 "Lidl" veikalu un 150 loģistikas centru. Kopumā "Lidl" strādā ap 260 000 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!