Foto: LETA

Pašreiz visi mazumtirgotāja "Lidl" veikalos strādājošie ir ar Covid-19 vakcināciju vai izslimošanu apliecinošiem sertifikātiem, informēja SIA "Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis.

Viņš uzsvēra, ka uzņēmuma iekšienē kolēģi tiek regulāri informēti par vakcinācijas iespējām, tai skaita Nacionālā veselības dienesta mobilajiem vakcinācijas autobusiem pie "Lidl" veikaliem. "Un redzam, ka šīs iespējas izmantojusi ar mūsu veikalu komandu kolēģi," sacīja Rudzītis.

Tāpat viņš atzīmēja, ka uzņēmumā ikviens ir informēts par valdības noteiktajiem nosacījumiem, kas jāievēro, lai veiktu savus darba pienākumus klātienē.

LETA jau ziņoja, ka publiskajā sektorā nodarbinātie, kuri līdz 15.novembrim būs sākuši vakcinācijas kursu, taču vēl nebūs saņēmuši derīgu Covid-19 vakcinācijas sertifikātu, varēs turpināt pildīt darba pienākumus attālināti vai klātienē. Šīm personām vakcinācijas sertifikāta iegūšanas gala termiņš ir šā gada 15.decembris.

Vēstīts arī, ka 7.oktobrī visā Latvijā atklāti kopumā 15 mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikali.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

"Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.marta līdz šā gada 28.februārim, strādāja ar 722 955 eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas zaudējumi bija 51,59 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!