Foto: Publicitātes foto

Starptautiska konkursa rezultātā aprīlī lidostā "Rīga" darbu sācis jauns reklāmas operators – Turcijas kompānijas "Square Group" meitas uzņēmums "Media Port".

Līgums ar "Media Port" noslēgts uz četriem gadiem.

Kā informē lidosta, "Media Port" ir lielākais reklāmas operators jaunajā Stambulas lidostā, kur darbojas kopš tās atklāšanas 2018.gadā. Uzņēmuma māteskompānija "Square Group" ir dibināta 1999.gadā un pārvalda plašu vides reklāmas objektu tīklu dažādās Turcijas pilsētās: tirdzniecības centros, dzelzceļa stacijās, uz ēku fasādēm un arī tādos inovatīvos projektos kā koplietošanas velosipēdu parks ar reklāmas objektiem Turcijas pilsētā Konjā.

"Ņemot vērā mātesuzņēmuma vairāk nekā 20 gadu ilgo pieredzi reklāmas jomā un plašajam zīmolu un aģentūru tīklam, "Media Port" ir konkurētspējīgs uzņēmums aviācijas reklāmas nozarē. Uzskatām, ka Rīga ir Baltijas dārgakmens un lidostai "Rīga" ir liels potenciāls pasaules ceļojumu un mazumtirdzniecības dinamikas ziņā. Mūsu mērķis ir palielināt reklāmdevēju portfeļa daudzveidību, veicināt pasažieru ceļošanas pieredzi un panākt, lai lidosta "Rīga" kļūtu par līderi Eiropā," norāda "Media Port" valdes locekle Dilruba Palambo.

Lidostas "Rīga" valdes loceklis Artūrs Saveljevs akcentē "Media Port" pieredzi reklāmas pārvaldīšanā Stambulas lidostā, kas Starptautiskās lidostu padomes vērtējumā 2021.gadā atzīta par Eiropas lielāko un labāko lidostu. "Media Port" iecerējusi īpašu uzmanību veltīt digitālās reklāmas attīstībai lidostā "Rīga", investējot jaunos lielformāta digitālajos ekrānos, pavērs jaunas iespējas reklāmdevējiem un uzlabos pasažieru pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!