Foto: Publicitātes foto

Oktobra beigās Liepājas klusajā centrā ekspluatācijā tiks nodots jaunu dzīvokļu projekts "Rietumu apartamenti". Projekta kopējās investīcijas ir 1,6 miljoni eiro.

Restaurētajā četrstāvu ēkā izbūvēti 34 dzīvokļi ar pilnu apdari.

Projekts realizēts Liepājas klusajā centrā, Celtnieku ielā. Tajā visvairāk ir trīsistabu dzīvokļu, kas piemēroti jaunajām ģimenēm ar bērniem – īpaši tiem, kas izmanto "Altum" mājokļu atbalsta programmu.

Projekta attīstītājs SIA "Celtnieku iela" norāda, ka šobrīd Liepājā ir ļoti mazs jauno dzīvokļu projektu piedāvājums un interesentiem nav plašas izvēles. Pārdošanā esošajiem dzīvokļiem novērojams cenu kāpums, pircēju pieprasījums pārsniedz piedāvājumu un tāda tendence saglabāsies arī tuvākajā nākotnē.

"Iepriekšējai rezervācijai dzīvokļi ir pieejami jau kopš pavasara, un pirms Covid-19 bija vērojama ļoti liela pircēju interese, kas atkal atsākās vasarā, taču ēka potenciālajiem dzīvokļu pircējiem tika atvērta apskatei tikai pirms mēneša," informē projekta attīstītājs.

"Rietumu apartamentos" šobrīd pieejami divu līdz četru istabu mājokļi cenu diapazonā no 48 990 līdz 104 990 eiro. Pagrabstāvā pieejamas mantu noliktavas. Ēkai plānotas 16 autostāvvietas.

Rekonstrukcijas gaitā īpaša uzmanība pievērsta ēkas un iekštelpu dizainam un mūsdienīgai apdarei, vienlaikus atbildīgi izturoties pret ēkas vēsturiskajiem elementiem.

Vēsturiski masīvā četrstāvu mūra ēka tika celta Liepājas ostas vajadzībām, un pirms rekonstrukcijas ēkā bija dzīvokļi Liepājas ostas darbiniekiem.

Projekta attīstītājs SIA "Celtnieku iela" Liepājā realizējis deviņus dzīvojamo māju projektus: "Mēness nams", "Ezermalas nams", "Rietumkrasta nams", "Dzintara nams", "Līvu nams", "Kuršu nams", "Avotu nams", "Jugenda nams" un "Torņa nams" ar kopumā vairāk nekā 260 dzīvokļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!