Foto: DELFI

Nekustamo īpašumu kompānija "Hanner group" iegādājusies 0,8 hektārus plašu zemes gabalu Rīgā, Sporta ielā 11, daudzfunkcionālas A klases biroju ēkas celtniecībai, portālu "Delfi" informē uzņēmuma pārstāvis Toms Kursītis.

"Hanner Group" valdes loceklis Mindaugs Valucks uzsver, ka Skanstes ielas rajons nākotnē varētu kļūt par visas Rīgas biznesa centru. "Šajā vietā pieejams plašs pakalpojumu klāsts - bērnudārzi, lielveikali, kafejnīcas un restorāni, turklāt Vecrīga atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā. Tie ir svarīgākie priekšnoteikumi darbiniekiem, lai viņi justos apmierināti un kompānijas vadība izvēlētos biroja telpas tieši šeit. Sporta iela ir tuvu pašreizējam pilsētas centram, turklāt robežojas ar Rīgas vēsturisko centru, kas iekļauts UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā, kas vietai sniedz pievienoto vērtību," viņš skaidro.

Uzņēmums uzbūvējis un pārvalda Eiropas biznesa centru Ropažu ielā. Valucsks norāda, ka šī pieredze ļauj secināt, ka Rīgā joprojām ir pieprasījums pēc "kvalitatīvām, efektīvām un ilgtspējīgām biroju telpām".

Viņš atklāj, ka uzņēmums aktīvi strādā, lai jaunajam projektam iegūtu starptautisko BREEM sertifikātu. Šīs sertifikāts ir pasaulē visbiežāk lietotā metode, ar kuru tiek vērtētas un sertificētas ilgtspējīgi uzbūvētas ēkas.

"Hanner Group" darbojas Lietuvā, Latvijā, Rumānijā, Krievijā, Ukrainā un Baltkrievijā. Tas ir lielākais nekustamā īpašuma attīstītājs Lietuvā ar nekustamā īpašuma aktīvu un projektu portfeli aptuveni viena miljarda vērtībā. Pašlaik grupa attīsta astoņus projektus ar vairāk nekā 1000 dzīvokļiem, kā arī attīstījusi vairāk nekā 250,000 kvadrātmetru komerciālās platības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!