Foto: Shutterstock

Balstoties uz biedra sapulces lēmumu 2021. gada 11. novembrī, trešdien, 5. janvārī, uzsākts Latvijas Sauļošanās un solāriju asociācijas likvidācijas process. No asociācijas vadības amatiem atcelti Ainārs Baumanis, Marika Ģederte, savukārt biedrības trešā amatpersona – Ģirts Ģederts – iecelta par likvidatoru, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Jānorāda, ka iepriekšminētajām personām kopīgi pieder SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža", kā arī tās vada Skaistumkopšanas nozares izglītības kvalitātes fondu.

Latvijas Sauļošanās un solāriju asociācija reģistrēta 2005. gadā ar mērķi veicināt drošu solāriju un solāriju lampu lietošanu, zinātniskos pētījumus par ultravioleto staru ietekmi, tāpat arī aizstāvēt sauļošanās industrijas intereses un veicināt informācijas apmaiņu asociācijas dalībnieku vidū.

Latvijas Sauļošanās un solāriju asociācijas iesniegtais gada pārskats par 2020. gadu rāda, ka aizpērn asociācijas ieņēmumi no biedru naudām, iestāšanās naudām un gadskārtējām iemaksām veidoja 120 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!