Foto: LETA

Likvidēts savulaik par Latvijas straujāk augošo uzņēmumu pasludinātais SIA "Baltā zivīte", informē "Lursoft Klientu portfelis".

Uzņēmums Latvijas straujāk augošā uzņēmuma apbalvojumu saņēma 2010. gadā. Šajā pašā gadā SIA "Baltā zivīte" saņēma arī apbalvojumu kā TOP uzņēmums ražošanas uzņēmumu grupā, kas pirmo reizi iekļuvis Latvijas TOP 500 lielāko uzņēmumu sarakstā.

"Lursoft" jau vēstīja, ka SIA "Baltā zivīte" jau kopš aizvadītā gada jūlija pastāvēja bez valdes. Vienlaikus uzņēmumam kopš 2019. gada jūnija nav bijuši nodokļu parādi, kas pārsniegtu 150 eiro apmēru. No PVN reģistra zivju produkcijas ražotājs tika izslēgts jau 2020. gada sākumā.

Pēdējo gada pārskatu SIA "Baltā zivīte" iesniegusi par 2019. gadu. Tajā redzams, ka 2019. gadā ražotājs apgrozīja 65,7 tūkstošus eiro un cieta 149,2 tūkstošus eiro lielus zaudējumus. 2010. gadā, kad uzņēmums saņēma vairākus apbalvojumus, tā apgrozījums sasniedza teju 11 miljonus eiro. Arī 2011. un 2012. gadā ražotāja apgrozījums bija mērāms vairākos miljonos eiro, taču pēdējos gados tas nav sasniedzis pat 400 tūkstošus eiro.

Kopš 2014. gada SIA "Baltā zivīte" vienīgais dalībnieks bija Igors Krupņiks, kuram savulaik piederējušas arī daļas nu jau likvidētajos zivju pārstrādes uzņēmumos LSEZ SIA "Kolumbija LTD", SIA "Libava" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!