Foto: Publicitātes foto
Tekstilizstrādājumu nomas servisa sniedzējs "Lindström Grupa" iegādājies paklāju nomas servisa uzņēmuma SIA "Tepix" aktīvus, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Tepix" tiks integrēts "Lindstrom" no šī gada 1. jūlija. Uzņēmuma aktīvu iegāde ļaus SIA "Lindstrom" nostiprināt tirgus pozīcijas Latvijā maināmo paklāju servisā, proti, paklāju nomā ar ikdienas apkopi un piegādi.

""Tepix" nozarē bija pazīstams ar ļoti elastīgu un uz klientu vērstu biznesa pieeju, iemantojot teju 1000 klientu uzticību, īpaši namu apsaimniekošanas jomā. No 1. jūlija, pārņemot šīs klientu attiecības, centīsimies nodrošināt vislabāko klientu pieredzi, turpmāk apkopes veicot no mūsu jaunā servisa centra Piņķos," komentēja SIA "Lindstrom" izpilddirektors Artjoms Jernevs.

Līdz ar "Tepix" aktīvu iegādi "Lindstrom" pārņem visus līdzšinējos klientu līgumus un to nosacījumus, pilnībā integrējot visus procesus – klientu apkalpošanu un tekstila apkopi, kura turpmāk tiks veikta no "Lindstrom" servisa centra Piņķos. "Lindstrom" arī izteicis piedāvājumu "Tepix" darbiniekiem turpināt darbu "Lindstrom" komandā. Sīkākas darījuma detaļas puses ir vienojušās neatklāt.

SIA "Lindstrom" apgrozījums 2019. gadā bija 9,5 miljoni eiro. Uzņēmumā strādā 110 darbinieki un pakalpojumus nodrošina vairāk nekā sešiem tūkstošiem juridisko klientu. SIA "Tepix" apgrozījums 2019. gadā bija 506 tūkstoši eiro, uzņēmums nodarbināja 10 darbiniekus un nodrošināja pakalpojumus teju 900 juridiskajiem klientiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!