Foto: Pixabay
Advokātu birojs "Loze & Partneri" atguvis klientam arestētos naudas līdzekļus divu miljonu eiro apmērā. Līdzekļus arestēja Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu un muitas policijas pārvalde saistībā ar aizdomām par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju.

Šī ir trešā reize, kad šim advokātu birojam izdodas atgūt iesaldētus līdzekļus.

“Loze & Partneri” sagatavoja nepieciešamos dokumentus, kas apliecina, ka līdzekļi iegūti oficiālas un legālas saimnieciskās darbības rezultātā un skaidras naudas iemaksa bankas kontā bijusi likumīgs un legāls darījums. Uzņēmums veic darbību ne tikai Latvijā, bet arī ārpus mūsu valsts robežām, kopumā 25 pilsētās. Kā pierādījumi līdzekļu izcelsmei tika iesniegti darījumus apliecinoši dokumenti, informācija par algu izmaksu darbiniekiem u.c.

Dokumentu sagatavošanā un pierādījumu iesniegšanā piedalījās trīs advokātu biroja “Loze & Partneri” pārstāvji – Jānis Loze, Jānis Pūris un Kristaps Loze.

“Esam gandarīti, ka valsts ieklausās savos uzņēmējos, iedziļinās iesniegtajos pierādījumos un sadarbojas pozitīva rezultāta sasniegšanai,” saka advokāts Jānis Loze.

Iepriekš advokātu birojs “Loze & Partneri”, kas pārstāvēja vienus no lielākajiem Ukrainas investoriem Latvijā, lietā par iespējamu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju vai terorisma un proliferācijas finansēšanu, panāca iesaldēto naudas līdzekļu un vērtspapīru atbrīvošanu vairāku miljonu vērtībā. Nozīmīgs šis gadījums bija ar to, ka klientam labvēlīgs lēmums tika panākts vēl pirmstiesas stadijā, iztiekot bez tiesāšanās.

“Lursoft” dati liecina, ka komandītsabiedrības ZAB “Loze & Partneri” biedri ir Jānis Loze, kas ir personiski atbildīgs biedrs, un komandīts Līga Mence. Jānis Loze ir arī patiesais labuma guvējs. Reģistrēta šī sabiedrība ir šogad, bet tās pamatkapitāls ir 1000 eiro.

No biroja mājaslapā atrodamās informācijas izriet, ka birojā bez zvērinātiem advokātiem Jāņa Lozes un Līgas Mences praktizē arī zvērināta advokāte Agnese Onužāne un zvērināta advokāta palīgs Kristaps Loze. Tā specializācija ir juridiskie pakalpojumi un palīdzība biznesam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!