Foto: Publicitātes foto

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) vienbalsīgi apstiprinājusi jauno viceprezidentu sastāvu nākamajiem trim gadiem, kurā turpmāk darbosies pieci viceprezidenti – trīs no iepriekšējā sasaukuma, divi jaunpienācēji.

LTRK viceprezidenta pienākumus no iepriekšējā sasaukuma turpinās pildīt Jelgavas Tirgotāju asociācijas vadītājs Imants Kanaška, "tet" pārstāve un nodokļu eksperte Elīna Rītiņa, Latvijas Kokrūpniecības federācijas vadītājs Kristaps Klauss, savukārt uzņēmējs, "SAF" valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs un grāmatvedības un finanšu jomas eksperte, "PROinvest" vadītāja Lienīte Skaraine viceprezidentu sastāvam pievienosies pirmo reizi.

Pirmajā LTRK Padomes sēdē pēc vēlēšanām tika lemts par dažādiem jautājumiem, tostarp prezidija apstiprināšanu, kurā bez prezidenta Aigara Rostovska darbosies arī viceprezidenti, kā arī četri padomes locekļi – Ģirts Rungainis, "Paradox Holdings"; Dāvis Vītols, Latvijas Alkohola nozares asociācija; Andris Bite, "Karavela" un Edvīns Bērziņš, Juridiskā koledža.

Rostovskis norāda, ka organizācijai ir jāturpina evolūcijas process – augt biedru skaita ziņā un attīstīt pētniecību, kur faktos un analītikā balstīti argumenti būs spēcīgs instruments ietekmes stiprināšanai sarunās ar politikas veidotājiem.

LTRK Padomes vēlēšanas notika 25.martā, un tika ievēlēts 21 padomes loceklis un prezidents.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies tuvu 6000 biedru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!