Foto: Publicitātes attēli
Šodien notikušajā Latvijas uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) attālinātajā biedru sapulcē ievēlēta jauna padome, bet LTRK prezidenta amatā uz trešo termiņu nākamajiem trim gadiem pārvēlēts Aigars Rostovskis, informē LTRK.

LTRK biedru sapulcē prezidenta amatam bija divi kandidāti – Aigars Rostovskis un Kārlis Šēnhofs, sapulcē kopumā piedalījās 493 uzņēmumu, kurā par labu Šēnhofam tika atdotas 67 balsis un Rostovskim 408 balsis, līdz ar to Rostovskis ar pārliecinošu biedru balsu vairākumu prezidenta amatā pārvēlēts uz trešo termiņu nākamajiem trim gadiem.

"Mēs, LTRK, kļūstam aizvien jaudīgāki, aizvien vairāk ietekmējam un ietekmēsim procesus Latvijā. Galvenie virzieni turpmākai LTRK attīstībai un ietekmes stiprināšanai būs pētniecība - faktos un analītikā balstīti argumenti un vēl jaudīgāka komunikācija," norāda Rostovskis.

Saskaņā ar LTRK statūtiem, LTRK prezidents vada padomes darbu, izvirza padomei apstiprināšanai valdi un pārstāv LTRK Latvijas valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēs, citās institūcijās, kā arī starptautiskos forumos, ārvalstu, starpvalstu un starptautiskajās ekonomikas un citās organizācijās.

Rostovskis akadēmisko izglītību ieguvis Maskavas Darba un sociālo attiecību akadēmijā, piedalījies vairākās zinātniskās konferencēs, izstrādājis zinātniskās publikācijas par mūsdienu izglītības sistēmu un līderību. Papildus Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidenta amatam viņš pilda "Eurochambres" Prasmju un uzņēmējdarbības komitejas līdzpriekšsēdētāja pienākumus, ir "Junior Achievement Latvia" (JAL) padomes priekšsēdētājs, SIA "Biznesa augstskola Turība" īpašnieks un dibinātājs.

Līdztekus prezidentam sapulcē ievēlēta jauna LTRK padome, kurā nākamos trīs gadus darbosies Normunds Bergs, Andris Bite, Andris Kozlovskis, Arkādijs Suškins, Ģirts Rungainis, Kristaps Klauss, Guntis Āboltiņš-Āboliņš, Edvīns Bērziņš, Inga Zemdega-Grāpe, Lienīte Skaraine, Elīna Rītiņa, Mārtiņš Tiknuss, Dāvis Vītols, Daiga Kiopa, Ivars Eniņš, Imants Martinsons, Didzis Mizis, Andis Araks, Imants Kanaška, Mihails Bartašēvičs un Aivars Flemings.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!