Foto: LETA

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padome trešdien sēdē uz turpmākajiem trim gadiem organizācijas valdes priekšsēdētāja amatā atkārtoti apstiprināja Jāni Endziņu, bet valdes locekļa amatā atkārtoti iecelts Andris Vanags, informēja LTRK.

Tāpat LTRK valdē darbu turpina Politikas daļas vadītāja Katrīna Zariņa.

Endziņš pateicās biedru veidotajai padomei par uzticību un ciešo sadarbību, lai aizstāvētu organizācijas biedrus dažādos līmeņos, veicinot Latvijas tautsaimniecības un ekonomikas izaugsmi un norādīja, ka pārvēlēšana amatā nozīmē padomes uzticību visai LTRK komandai un darbinieku profesionalitātei.

"Esmu patiesi gandarīts, ka pēdējo triju gadu laikā LTRK ir iestājies gandrīz tik pat liels skaits jauno biedru, cik kopā iepriekšējos gados kopš neatkarības atjaunošanas," pauda Endziņš.

Viņš arī norādīja, ka patlaban LTRK izveidojusies ļoti veiksmīga un cieša sadarbība ar valdību, tādējādi veidojot dialogu par dažādiem jautājumiem, kas skar biznesa vidi. "Sāktas milzīgas pārmaiņas nodokļu sistēmas sakārtošanā, lai Latvija kļūtu iespējami konkurētspējīga reģionā. Mēs ļoti ceram, ka tās ieceres, ko piedāvājām mēs, Latvijas Banka un Finanšu ministrija, realizēsies dzīvē, kam arī ļoti rūpīgi sekosim līdzi," teica Endziņš.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 1800 individuāli biedri un vairāk kā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!