Foto: Publicitātes foto
Izmaiņas valdē piedzīvojis autotirgotājs SIA "Inchcape Motors Latvia", liecina "Lursoft" Klientu portfeļa informācija.

Amatu uzņēmuma valdē saglabājis tās priekšsēdētājs Aleksejs Krapotkins, savukārt līdzšinējie valdes locekļi Timofejs Geraskins un Dmitrijs Zeļeņins amatus atstājuši, un viņu vietā iecelti Diāna Šafīra un Ilona Zavadska.

"Lursoft" dati liecina, ka jaunieceltā SIA "Inchcape Motors Latvia" valdes locekle Diāna Šafīra, tāpat kā Ilona Zavadska un arī Aleksejs Krapotkins ir arī SIA "Baltic Motors Import" valdes locekļi. Visas trīs amatpersonas SIA "Baltic Motors Import" valdē ieceltas 9. oktobrī.

Nīderlandes kompānija "Inchcape International Group B.V." ir autotirgotāja SIA "Inchcape Motors Latvia" vienīgais kapitāldaļu turētājs un šobrīd tam pieder vēl viens Latvijā reģistrēts uzņēmums – SIA "Baltic Motors Imports".

Aizvadītajā gadā SIA "Inchcape Motors Latvia" nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 15,07 miljonus eiro. Salīdzinot ar citiem automašīnu mazumtirdzniecības nozarē strādājošajiem uzņēmumiem, SIA "Inchcape Motors Latvia" veiktās nodokļu iemaksas uz vienu darbinieku bijušas augstākas.

"Lursoft" dati rāda, ka automobiļu un citu vieglo transportlīdzekļu pārdošanas nozarē pērn uz vienu darbinieku iedzīvotāju ienākuma nodoklī uzņēmumi samaksājuši 2,66 tūkstošus eiro, bet valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās – 5,32 tūkstošus eiro. Tikmēr SIA "Inchcape Motors Latvia" gadījumā tie bijuši attiecīgi 4,57 tūkstoši eiro un 9,03 tūkstoši eiro uz vienu darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!