Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Makšķerlietu tirgotājam SIA "Salmo" ir reģistrētas izmaiņas gan uzņēmuma dalībniekos, gan arī amatpersonās, tāpat arī uzņēmumam reģistrēta jauna juridiskā adrese, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

"Lursoft" dati rāda, ka līdz šim "Salmo" kapitāldaļas vienādās daļās sadalīja Guntars un Raimonds Vaišļas, savukārt otrdien reģistrētās izmaiņas liecina, ka uzņēmuma dalībnieku saraksts ir paplašināts.

Guntaram Vaišļam joprojām pieder 50% tirdzniecības uzņēmuma daļu, savukārt pārējās kapitāldaļas sadala Raimonds Vaišļa (30%), Jānis Vaišļa (10%) un Dace Poļačenoka (10%), kura jau kopš 2017. gada ieņem uzņēmuma valdes priekšsēdētājas amatu.

Otrdien uzņēmuma valdē iecelts arī Jānis Vaišļa, kurš tagad ieņem uzņēmuma valdes locekļa amatu.

Uzņēmumam ir arī jauna juridiskā adrese. Ja iepriekš tā bija Durbes ielā 8, Rīgā, tad no otrdienas – Skandu ielā 7, Rīgā.

SIA "Salmo" reģistrēts 1991. gadā un pērn tā apgrozījums pieauga līdz 4,91 miljoniem eiro, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas – līdz 230 tūkstošiem eiro.

Pagājušajā gadā uzņēmums bija darba devējs 61 darbiniekam, bet tā VID administrēto nodokļu maksājumi sasniedza 811,18 tūkstošus eiro.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka "Salmo" patlaban reģistrētas 10 struktūrvienības, tostarp pieci veikali, viens veikals-birojs, kā arī muitas noliktava, vairumtirdzniecības noliktava, ražošana un arī serviss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!