Foto: Publicitātes foto

SIA "Silvanols" jaunievēlētā valde par tās priekšsēdētāju iecēlusi Elīnu Maliginu, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma māteskompānijas AS "Olainfarm" sabiedrisko attiecību vadītāja Sigita Zviedre.

Maligina ir "Olainfarm" valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina sieva. Viņa ir māksliniece, kino producēšanas uzņēmuma "Egotrashcinema" vadītāja un līdzīpašniece.

Līdzšinējais "Silvanola" valdes priekšsēdētājs Artjoms Borcovs turpinās darbu "Olainfarm" koncernā, norādīja Zviedre.

Papildus Maliginai uzņēmuma valdē ievēlēta tā ilggadējā finanšu direktore Liene Puriņa. Tāpat valdē darbosies uzņēmuma ražošanas direktors Jevgeņijs Zainapovs.

Maligina norāda, ka "Silvanola" komandai pievienojas ar virkni ideju jaunu produktu līnijām, esošo produktu veicināšanai un to tuvināšanai patērētājiem. "Nenoliegšu, ka biznesā man ir daudz jāapgūst, bet es esmu apņēmības pilna mācīties, turklāt blakus ir ļoti spēcīgi padomdevēji," klāsta Maligina.

Maligins uzsver – lai sekmīgi vadītu un attīstītu uzņēmumu, vadītājam ir nepieciešama "degsme, neordinārs skatījums, drosme pieņemt lēmumus un spēja tos īstenot". "Nepilnu četru gadu laikā, kopš "Silvanols" kļuva par "Olainfarm" meitasuzņēmumu, tā apgrozījums ir audzis par vairāk nekā 80%, eksporta tirgu skaits ir divkāršojies. "Silvanolam" ir visi priekšnoteikumi šo izaugsmes tempu kāpināt," viņš piebilst.

"Silvanols" ir Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums, kas jau vairāk nekā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir AS "Olainfarm" (96,69%).

"Silvanols" 2015. gadā strādāja ar 4,115 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 26,8% vairāk nekā 2014. gadā, un guva 230,3 tūkstošu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!