Pēc 23 gadiem restorāna Vincents direktora un šefpavāra amatā Mārtiņš Rītiņš pieņēmis lēmumu atstāt darbu restorānā, portālam "Delfi" pavēstīja Rītiņš.

Ar 1. jūliju restorāna vadību pārņems Eiropas čempions vīnzinībā - Raimonds Tomsons, ar kuru Rītiņš strādājis kopš 2000. gada.

"Vincentā esmu aizvadījis pusi savas profesionālās dzīves un kopā ar tā komandu esam ļoti daudz sasnieguši. Tas prasījis milzīgu darbu un daudz spēka. Tāpēc šobrīd ņemu pauzi, lai atpūstos - baudītu Latvijas vasaru un rudens pusē jaunas iedvesmas meklējumos apceļotu Dienvidāfriku un Indiju. Tāpat turpināšu vadīt biedrību "Slow Food" Riga," saka Rītiņš.

Rītiņš atgādina, ka cilvēku loks, kas ēduši restorānā "Vincents" gatavotu maltīti, ir pasaulē labi zināms. Viņu vidū, piemēram, ir ASV prezidents Džordžs Bušs, Ķīnas prezidents Hu Jintao, Japānas imperators Akihito, Anglijas karaliskā ģimene.

"Vincents" restorāna komanda saņēmusi ziņu, ka OAD Eiropas labāko restorānu sarakstā restorāns ieņem 184. vietu, kas ir labākais rezultāts Latvijas uzņēmumu vidū.

Rītiņš restorānu "Vincents" vadīja kopš tā dibināšanas 1994. gadā.

SIA "Vincents", kam gan bez restorāna pieder arī citi biznesi, pieder Leonam Jakrinam (39%), Gunai Eglītei (35%) un SIA "VAN G" (26%), kuras vienīgais īpašnieks savukārt ir Andris Riekstiņš, liecina "Lursoft" informācija. Uzņēmuma 2016. gada finanšu pārskats nav pieejams, bet 2015. gadā tas apgrozīja 2,6 miljonus eiro, bet tā zaudējumi sasniedza miljonu eiro.

Source

DELFI Bizness

Tags

Mārtiņš Rītiņš
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form

Mārtiņš Rītiņš atstāj darbu restorānā 'Vincents'

Komentāri
komentēt kā anonīms lietotājs
Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem
Lasīt komentārus Lasīt komentārus