Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 3. februārī, reģistrētas ziņas par mazumtirgotāja SIA "Maxima Latvija" juridiskās adrese maiņu. Uzņēmuma juridiskā adrese no Ķekavas novada nomainīta uz Rīgu – Maskavas ielu 257, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

"Maxima Latvija" birojs pārcelts uz daudzfunkcionālo centru "Akropole", kura kopējā platība ir 98 tūkst. m2, no tiem deviņi tūkstoši aizņem biroju telpas. Biznesa centrā pieejamas B+ klases biroju telpas.

"Akropoles" biznesa centra nomnieku vidū bez "Maxima Latvija" ir arī "Estoty", "Aon" un citi uzņēmumi. Vislielāko nomas platību aizņem "Maxima Latvija" – uzņēmums savu darbību īstenos "Akropoles" biznesa centra 4.-6. stāvā, aizņemot vairāk nekā 3500 m2. Nomnieku sarakstam drīzumā pievienosies arī SIA "Barbora", kam pieder pārtikas interneta veikals, un SIA "Eiropica" – uzņēmums, kas pārvalda "CanCan" picērijas un "Caif Cafe" kafejnīcas, informē uzņēmums.

"Lursoft" statistikas dati liecina, ka "Maxima Latvija" 2018 .gadā pēc apgrozījuma bija ceturtais lielākais uzņēmums Latvijā. Uzņēmuma apgrozījums gada laikā palielinājās par 7%, sasniedzot 776,62 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!