Foto: F64

Akciju sabiedrības "Olainfarm" valde paziņo, ka 2019. gada 1. aprīlī ir saņemts akcionāra OÜ "Olfim", Igaunija, kurš pārstāv 7,79% no "Olainfarm" pamatkapitāla, pieprasījums par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu, liecina ziņojums biržā.

"Olainfarm" valde, pamatojoties uz akcionāra pieprasījumu, saskaņā ar Komerclikuma 270. panta pirmo un otro daļu sasauc "Olainfarm" ārkārtas akcionāru sapulci un paziņo, ka ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2019. gada 21. jūnijā plkst. 14:00 "Olainfarm" telpās Olainē, Rūpnīcu ielā 5.

Darba kārtībā paredzēta padomes atsaukšana un jaunās padomes ievēlēšana, kā arī revīzijas komitejas atsaukšana un jaunas revīzijas komitejas ievēlēšana.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2019. gada 21. jūnijā – no plkst. 13:00 līdz 13:45 akcionāru sapulces norises vietā.

"Olainfarm" kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 14 085 078.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akciju sabiedrības "Olainfarm" ārkārtas akcionāru sapulcē ir 2019. gada 13. jūnijs. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem uz ieraksta datumā piederošo akciju skaitu piedalīties akciju sabiedrības "Olainfarm" ārkārtas akcionāru sapulcē 2019. gada 21. jūnijā.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem no 2019. gada 7. jūnija "Olainfarm" interneta mājas lapā, oficiālajā obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā, "Nasdaq Riga" interneta mājas lapā, kā arī akcionāru sapulces dienā – reģistrācijas vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!