Foto: LETA

Restorānu tīkls "McDonald's" turpmākajos trijos gados attīstībā Latvijā plāno ieguldīt 5,2 miljonus eiro, trešdien žurnālistiem sacīja uzņēmuma rīkotājdirektors Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis.

Viņš teica, ka tostarp investīcijas plānotas inovācijās un darbiniekos, lai klientiem piedāvātu jaunus produktus un uzlabotu esošo produktu kvalitāti. No kopējā investīciju apmēra darbinieku apmācībās plānots ieguldīt 1,5 miljonus eiro, tostarp dažādās treniņprogrammās, darbinieku prasmju attīstībā un motivācijas palielināšanā.

Tāpat paredzēts modernizēt "McDrive", uzlabojot apkalpošanas kvalitāti, kā arī atvērt divas jaunas "McDrive" vietas, katrā ieguldot apmēram 300 000 eiro.

"McDonald's" tīkla pārvaldītājs Latvijā "Premier Restaurants Latvia" pērn strādāja ar 40,51 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 12,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa pieauga par 20,5% un bija 1,955 miljoni eiro.

Kompānija "Premier Restaurants Latvia" reģistrēta 1994. gadā, un tās pamatkapitāls ir 4 237 289 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Premier Capital B.V.".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!