Foto: Publicitātes foto
Viens no Somijā un Igaunijā lielākajiem mēbeļu mazumtirdzniecības tīkliem "Indoor Group", kas pārstāv "Asko" un "Sotka" zīmolus, pēc vairāk nekā 10 gadiem atjauno savu darbību Latvijā, un šī gada laikā atvērs savus mēbeļu veikalus internetā.

"Līdz 2010. gadam Latvijā mums bija vairāki veikali, turklāt pēc saņemtajām atsauksmēm un veiktās analīzes datiem Latvijā joprojām ir pieprasījums pēc "Asko" un "Sotka" produkcijas. Atverot interneta veikalus, mēs izpētīsim arī citas pārdošanas iespējas, īpaši Rīgas reģionā," stāsta "Indoor Group" valdes priekšsēdētājs Karijs Forstens, kas atbild par komercdarbību Baltijas valstīs.

"Igaunijā savus pirmos internetveikalus mēs atvērām 2011. gadā. Atbilstoši to darbības rezultātiem veicām vairākas izmaiņas, un šī gada laikā atvērsim augstākā līmeņa internetveikalus arī Latvijā. Pārdošana internetā aug straujāk nekā tradicionālajos tīklos, un mēs gribam arī turpmāk būt šīs izaugsmes priekšgalā," atzīst par "Indoor Group" tiešsaistes pārdošanu atbildīgā Kaja Temmo.

Somijā dibinātā kompānija "Asko" pērn nosvinēja savas darbības gadsimtu. Savukārt uzņēmumam "Sotka" šogad aprit 60 gadi. Igaunijā AS "Indoor Group" darbojas jau 23 gadus. Kompānijām "Asko" un "Sotka" Igaunijā ir desmit veikali, turklāt katram no tīkliem ir savs internetveikals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!