Foto: LETA

SIA "Medicīnas sabiedrība "ARS"" aizvadītajā gadā palielinājusi apgrozījumu par 11,10%, sasniedzot 16,63 milj. eiro, jo pieaudzis sniegto medicīnas pakalpojumu apjoms, vēsta "Lursoft" Klientu portfelis.

No tiem 4,01 milj. eiro veidoja Nacionālā Veselības dienesta apmaksātie pakalpojumi, bet pārējo, lielāko daļu, - maksas pakalpojumi. Uzņēmuma peļņa saglabājusies 2020.gada līmenī, pēc nodokļu nomaksas esot 872,35 tūkst. eiro.

Jānorāda, ka aizvadītajā gadā SIA "Medicīnas sabiedrība "ARS"" bija darba devējs 483 darbiniekiem, savukārt uzņēmuma kopējie nodokļu maksājumi valsts kopbudžetā sasniedza 3,8 milj. eiro. Salīdzinot ar citiem nozares uzņēmumiem, SIA "Medicīnas sabiedrība "ARS"" gadījumā vidējās nodokļu iemaksas uz vienu strādājošo bijušas augstākas.

2021.gadā SIA "Medicīnas sabiedrība "ARS"" galveno uzmanību veltīja tirgus izpētei jaunu un jau esošu klientu piesaistīšanai, jaunu tehnoloģiju, medicīniskā un saimnieciskā inventāra iegādei. Medicīniskajās iekārtās uzņēmums investējis 1,07 milj. eiro. Jaunās tehnoloģijas ļauj veikt komplicētākus un precīzākus diagnostiskos izmeklējumus.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA "Medicīnas sabiedrība "ARS"" norādījusi, ka 2021.gadā turpinājās slimnīcas J. Asara ielā 3 otrās kārtas izbūves projektēšanas darbi. Gada beigās arī sākta būvniecība.

"Lursoft" izziņas informācija rāda, ka SIA "Medicīnas sabiedrība "ARS"" ir deviņi kapitāldaļu turētāji, bet lielākais no tiem ar 40% ir Māris Andersons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!