Viena no lielākajām Latvijas pārtikas un pirmās nepieciešamības sadzīves patēriņa preču mazumtirdzniecības kompānijām SIA "Mego", šodien atklājot veikalu Rīgā, Biķernieku ielā 31a, uzsāk veikalu tīkla paplašināšanu.
Kā informēja "Mego" direktors attīstības jautājumos Kaspars Brūveris, maijā darbu uzsāks divi jauni "Mego" veikali Rīgā, jūnijā divi veikali tiks atvērt Rīgā un viens Saldū. No jaunatklātajiem veikaliem četri strādās ar tirdzniecības zīmi "Mini Market".

Jūlijā "Mego" plāno atvērt vēl piecus veikalus, un līdz ar to kompānijai kopumā būs 30 veikali, no kuriem desmit būs ar tirdzniecības zīmi "Mini Market".

Šodien atvērtā firmas veikala Biķernieku ielā 31a kopējā platība ir 400 kvadrātmetri, tai skaitā tirdzniecības zāles platība ir 250 kvadrātmetri. Veikalā darbosies divas kases. Veikalā būs nopērkami vairāk nekā 5000 veidu pārtikas produktu un pirmās nepieciešamības sadzīves patēriņa preču. Veikala izveidē un labiekārtošanā "Mego" ieguldījusi vairāk nekā 75 000 latu.

Kā informēja Brūveris, šā gada aprīlī "Mego" veikalu apgrozījums bija vairāk nekā 2,9 miljoni latu, līdz ar to kopējais firmas apgrozījums šogad ir 11,3 miljoni latu, kas ir 2,3 reizes vairāk nekā pagājušā gada četros mēnešos.

"Mego" kopējais apgrozījums 2001.gadā bija aptuveni 21,3 miljoni latu, kas, salīdzinot ar 2000.gadu, palielinājās vairāk nekā 3 reizes.

SIA "Mego" ir viena no lielākajām Latvijas pārtikas un sadzīves patēriņa preču mazumtirdzniecības firmām, kuras dibinātāji ir Latvijas uzņēmumi SIA "MONO" un SIA "Alianse 2". Savu darbību "Mego" uzsāka 1999.gada septembrī, kad firma tika reģistrēta Uzņēmumu reģistrā. Faktiskais darbības sākums ir 1999.gada novembris, kad pircējiem durvis vēra pirmais "Mego" veikals P.Lejiņa ielā 2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!