Foto: LETA

Rūpēs par Latvijas Darba devēju konfederācijas politisko neitralitāti Līga Meņģelsone no 2022. gada 8. jūlija pārtrauc savu dalību uzņēmēja Ulda Pīlēna biedrībā "Apvienotais Latvijas saraksts".

Meņģelsone teic, ka bija atsaukusies Ulda Pīlēna aicinājumam veidot profesionāļu domnīcu un, sniedzot savu intelektuālo un profesionālo ieguldījumu, ar savu piemēru mudinātu sabiedrību, īpaši uzņēmējus, būt pilsoniski aktīviem.

"Es ticu, ka šīs biedrības un citu līdzīgu iniciatīvu pamatā ir cēli mērķi, kas sekmēs drosmīgus lēmumus Latvijai tik nozīmīgā laikā. Šobrīd mums visiem ir jābūt vienotiem un jāsadarbojas, lai mūsu valsts un iedzīvotāji būtu drošībā. Es atbalstu domnīcu konceptu kā ideju radīšanas, intelektuālā potenciāla koprades vidi mūsu valsts attīstībai un ceru, ka Latvijā veidosies arvien vairāk šādu iniciatīvu, līdzīgi kā tas notiek citviet Eiropā un pasaulē," teic Meņģelsone.

Meņģelsone uzsver, ka 14. Saeimas vēlēšanās nekandidēs. "Mana profesionālās darbības prioritāte ir un būs Latvijas Darba devēju konfederācija un tās biedru interešu pārstāvniecība," teic Meņģelsone.

Par savu lēmumu Meņģelsone informējusi biedrības iniciatoru Uldi Pīlēnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!