Foto: Publicitātes attēli

AS "Bigbank Latvija" piešķīrusi 1,2 miljonu eiro aizdevumu trīsstāvu ēkas būvniecībai Rīgā, Krapes ielā 8, informē bankas pārstāvji.

Jaunajā dzīvojamo māju projektā, kas nosaukts par "Harmony", būs divas ēkas. Šobrīd tiek celta pirmā ar 42 dzīvokļiem, un tās nodošana paredzēta jau 2021. gada decembrī.

Dzīvojamās ēkas trijos stāvos būs vienas, divu un trīs istabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari. Pirmā stāva apartamentus papildina āra terases. Pārējos dzīvokļos izvietotas lodžijas. Dzīvojamā kompleksa norobežotajā teritorijā ir autostāvvietas, bērnu rotaļlaukums, zaļā zona un pat privāta ūdenstilpne. Drošībai teritorijā tiek veikta videonovērošana.

"Harmony" attīstītājs SIA "ACM Project" iepriekš realizējis tādus dzīvojamo māju projektus kā "The Nest" Mārupē un "Edelweiss home" Juglā.

Kā liecina "Lursoft" dati, SIA "ACM Project" vienīgais dalībnieks ir Jurijs Murāns. 2019. gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedza 1,2 miljonus eiro, bet peļņa – 9012 eiro. Kompānijas apmaksātais pamatkapitāls ir 823,6 tūkstoši eiro. Komercreģistrā uzņēmums ierakstīts 2006. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!