Foto: Publicitātes foto

Edgars Kravalis un Laura Atelsone sevi definē kā modernos lauksaimniekus, kuri dzīvo Rīgā, bet katru dienu dodas ārpus Rīgas. Viņu rūpals ir "Kalé Latvia" – bioloģiski audzētu lapu kāpostu izstrādājumi ar saukli "Sentēvu tradīcijas modernā formā".

No 162 keila šķirnēm viņi audzē piecas un viņu sortimentā ir 10 dažādi produkti – čipsi, pesto un kimči. Tiesa, jaunieši nebūt nav lauksaimnieki – abi ir dzimuši un auguši Rīgā. Laura ir aktrise un arī Edgars studējis aktiermākslu, taču darbojies pārdošanā, ko metis pie malas un pievērsies sirdslietai.

No 162 keila šķirnēm viņi audzē piecas un viņu sortimentā ir 10 dažādi produkti – čipsi, pesto un kimči. Tiesa, jaunieši nebūt nav lauksaimnieki – abi ir dzimuši un auguši Rīgā. Laura ir aktrise un arī Edgars studējis aktiermākslu, taču darbojies pārdošanā, ko metis pie malas un pievērsies sirdslietai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!