Foto: Publicitātes foto

Iecerēts, ka jau šī gada nogalē darbu sāks "Moller Auto" jaunais "Audi" dīlera centrs Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 115/117, kura būvniecībā autotirgotājs ieguldīs 15 miljonus eiro, informēja uzņēmumā.

Jaunā "Audi" centra būvniecības darbi uzsākti aizvadītajā gadā, un tos plānots pabeigt šī gada otrajā pusē. Tas būs lielākais un ilgtspējīgākais "Moller Auto" uzņēmumu grupas dīlera centrs Latvijā, kas atbildīs A klases energoefektivitātes standartam.

Jaunā centra kopējā platība būs 3672 kvadrātmetri. Tajā būs iespējams iegādāties jaunas un mazlietotas "Audi" zīmola automašīnas, tai skaitā jaunākos elektroauto modeļus, kā arī veikt automašīnu remontu un iegādāties auto rezerves daļas.

"Jaunais dīlera centrs ir ļoti nozīmīgs investīciju projekts, kura izbūves rezultātā varēsim būtiski palielināt mūsu esošo un potenciālo klientu auto iegādes iespējas, kā arī pieeju auto remontam un citiem pakalpojumiem," norāda "Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā Izīda Gerkena.

"Būvējot šo dīlera centru, vēlamies būt pieejamāki saviem klientiem, sniedzot iespēju iegādāties spēkratus mūsdienīgā vidē, kur vienkopus pieejami arī tādi pakalpojumi kā auto līzings, apdrošināšana, rezerves daļu iegāde un tamlīdzīgi," norāda Gerkena, piebilstot, ka dīlera centrs tiks būvēts un aprīkots saskaņā ar globālajiem "Audi" augstas kvalitātes standartiem.

Lai nodrošinātu atbilstību A klases energoefektivitātes standartiem, plānots, ka jaunā centra apsildīšana tiks nodrošināta ar kombinētu gāzes un siltumsūkņa apkures risinājumu. Tāpat paredzēts, ka nākotnē ēkas jumtu klās saules paneļi, radot alternatīvu elektroenerģijas ieguves avotu. Nākamo gadu laikā pie ēkas tiks iekārtotas vietas 65 elektroauto uzlādes stacijām.

"Moller Auto" uzņēmumu grupa darbojas visās trīs Baltijas valstīs, Latvijā un Lietuvā pārstāvot automašīnu zīmolus "Volkswagen" un "Audi", Igaunijā "Volkswagen" zīmolu un "Škoda" autorizēto servisu. "Moller Auto" uzņēmumu grupu Baltijā veido deviņi uzņēmumi – to kopējais apgrozījums Baltijā 2021. gadā bija 267 miljoni eiro, peļņa – 5 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!