Foto: AFP/Scanpix

Līdzšinējais MTG vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš augusta beigās pametīs amatu un viņa vietā stāsies Baiba Zūzena, kura uzņēmumā strādā kopš 2004.gada un pēdējā gada laikā pildījusi MTG TV kanālu direktores pienākumus, portāls “Delfi” uzzināja uzņēmumā.

Izmaiņas stāsies spēkā 31.augustā un Ozoliņš turpmāk būs Baltijas vadītājs "Paprika Latino", kas ir daļa no MTG Studios. "Paprika Latino", vadošā producentu grupa Centrālajā Eiropā un Austrumeiropā, attīstās un paplašina darbību Baltijā, pievienojot pašreizējam biznesa portfelim, tā septiņām valstīm, Igauniju, Latviju un Lietuvu. MTG Studios, kas ir daļa no MTG un specializējas satura izveidē un ražošanā, 2012.gada jūnijā ieguva 53% no "Paprika Latino".

Ozoliņš MTG Latvijā strādājis kopš 1998.gada, karjeru sākot kā kanāla TV3 direktors. Līdz šim viņš pildījis MTG vadītāja pienākumus Baltijas valstīs.

Ozoliņš atzīst, ka pirms 15 gadiem tika sākts jauns bizness - kanāls TV3. "Gribu teikt lielu paldies visiem kolēģiem un sadarbības partneriem, kas piedalījās šajā aizraujošajā ceļojumā! Mēs kopā esam izauguši un izveidojuši vadošo mediju valstī. Tagad pienācis laiks jauniem izaicinājumiem un tiks sākts jauns bizness, strādājot pie satura veidošanas Centrāleiropā un Austrumeiropā," uzsver Ozoliņš.

Zūzena pēdējā gada laikā pildījusi MTG TV kanālu direktores pienākumus, atbildot par kanālu TV3, LNT, TV6, 3+, TV5 un "Kanāls 2" satura stratēģisko un taktisko pozicionējumu un zīmolu attīstību. Pirms LNT grupas kanālu pievienošanās MTG, Zūzena bija SIA "TV3 Latvia" ģenerāldirektore. Zūzena MTG komandai Latvijā pievienojās 2004.gadā, gadu gaitā veidojot veiksmīgu karjeru uzņēmuma ietvaros, pieredzi guvusi kā mārketinga nodaļas direktore un programmas nodaļas direktore.

Zūzena atzīst, ka ir priecīga un pagodināta, kļūstot par MTG TV un radio vadītāju Latvijā. "Mēs turpināsim MTG uzņemto kursu, veidojot kvalitatīvu lokālo saturu, un skatītājiem piedāvājot plašu izklaides un informācijas klāstu," sola Zūzena.

Pirms pievienošanās MTG komandai Latvijā 2004.gadā, Zūzena strādājusi reklāmas aģentūrās "Creative Laboratory", "DDB Latvia" un "Saatchi & Saatchi Latvia". Zūzena mācījusies Smiltenes ģimnāzijā, Latvijas Universitātē Pedagoģijas un Psiholoģijas fakultātē iegūts bakalaura grāds klīniskajā psiholoģijā, maģistra grādu Zūzena ieguvusi RISEBA.

Savukārt MTG Baltijas vadītāja pienākumus pārņems Mareks Singers, kurš ir MTG Centrāleiropas viceprezidents. Raivo Rosts turpinās pildīt "Viasat" vadītāja pienākumus Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!