Foto: Publicitātes foto
Ar lielu nožēlu esam spiesti paziņot, ka "Multikino Latvia" pārtrauc savu darbību un vairs netiks atvērts kino cienītājiem, liecina uzņēmuma paziņojums "Facebook" ceturtdien, 7. maijā.

"Multikino" pateicas par uzticību gandrīz desmit gadu garumā, kā arī aicina visus "Multikino" dāvanu karšu īpašniekus, kuriem karšu derīguma termiņš beidzās pēc 14.03.2020., līdz ar to nebija iespējas tās izmantot, līdz 2020. gada 31. maijam pieteikties, rakstot uz e-pastu, lai saņemtu naudas atmaksu par neizmantotajām dāvanu kartēm.

Kinoteātris "Multikino" atradās tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

SIA "Multikino Latvia" reģistrēta 2010. gadā, tās pamatkapitāls ir 120,9 tūkstoši eiro, pilnībā apmaksāts. "Multikino Latvia" īpašnieks ir Polijas uzņēmums "Multikino". 2018. gadā uzņēmums apgrozīja 3,2 miljonus eiro un nopelnīja 780,2 tūkstošus eiro, 2019. gada finanšu pārskats vēl nav pieejams, liecina "Crediweb.lv" dati. Pērn uzņēmums nodokļos samaksājis 629,2 tūkstošus eiro. Šā gada 7. aprīlī "Multikino Latvia" nodokļu parāds bija 24,7 tūkstoši eiro, bet 7. maijā - 32,8 tūkstoši eiro, liecina "Firmas.lv" informācija, pirms uzņēmums darbojies bez nodokļu parādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!