Foto: Ardo Kaljuvee

Fitnesa klubu tīkla īpašnieks uzņēmums SIA "My Fitness" pagājušajā gadā strādāja ar 6,083 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 15% mazāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmums arī cieta zaudējumus 551 974 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija.

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā apgrozījuma samazinājums skaidrots ar sporta klubu slēgšanu uz diviem mēnešiem saistībā ar Covid-19 pandēmiju. Tāpat, valdībai atvieglojot ierobežojumus, saglabājās spēkā samazinātās kapacitātes kritērijs, kas būtiski ietekmēja "My Fitness" apgrozījumu.

Pēc vadības ziņojumā minētā, uzņēmums veica visus iespējamos un saprātīgos pasākumus, lai maksimāli samazinātu izdevumus, vienlaikus izvairoties no darbinieku atlaišanas, lai saglabātu komandu un darbības ilgtspēju.

"My Fitness" turpina darbību, izmantojot aizņēmumu no tās īpašniekiem un piesaistot līzingu. Pērn pamatlīdzekļos jaunajos klubos un esošā inventāra uzlabošanai ieguldīti 1,348 miljoni eiro.

2020. gada beigās "My Fitness" bija 14 sporta klubi Rīgā un divi jauni klubi bija projekta plānošanas stadijā ar paredzēto atklāšanu šajā gadā.

Šogad uzņēmums plāno atjaunot finansiālo stabilitāti, noturēt un palielināt biedru skaitu, palielināt apgrozījumu un peļņu visos esošajos klubos, kā arī veicināt zīmola atpazīstamību.

2019. gadā "My Fitness" strādāja ar 7,159 miljonu eiro apgrozījumu un 200 596 eiro peļņu.

Uzņēmums reģistrēts 1999. gada aprīlī, un tā pamatkapitāls ir 2,203 miljoni eiro. "My Fitness" pieder Igaunijas uzņēmumam "My Fitness".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!