Foto: Publicitātes foto

Igaunijas sapulču telpu rezervēšanas platforma "MySpotit" ievieš jaunu pakalpojumu Latvijā un pievieno savai platformai pirmās telpas individuālam darbam attālināti, nodrošinot sociālo distancēšanos, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma līdzdibinātājs Hardi Kinnas.

Viņš norāda, ka cilvēki aicinājumu sociāli distancēties uztver nopietni, bet uzņēmumi šajā krīzes brīdī cīnās par izdzīvošanu un mēģina atrast jaunus veidus, kā turpināt darbu. "Piemēram, mājās ģimenēs ar maziem bērniem ir grūti veikt darbu, kam nepieciešama koncentrēšanās. Nepieciešamas telpas, kas veicina koncentrēšanos, bet tajā pašā laikā ļauj norobežoties no citiem un palikt veseliem," norāda Kinnas.

Viņš aicina "Airbnb" tipa dzīvokļu īpašniekus un uzņēmumus pievienot savas tukšās telpas "MySpotit" vidē. Tādējādi tiks nodrošināta saikne starp pieprasījumu pēc telpām darbam attālināti, kā arī piedāvājumu ar piemērotām telpām, kas patlaban stāv dīkstāvē.

"Uzņēmumi jau ir kļuvuši taupīgāki un efektīvāki. No vienas puses, krīze dod pārliecību, ka arī darbs attālināti var būt efektīvs un daļai uzņēmumu liela biroja uzturēšanai, iespējams, vairs nebūs pamatojuma. Daļa uzdevumu, kas ir radošāki vai prasa lielāku koncentrēšanos, var tikt atrisināti ātrāk, ja cilvēki nedarbojas kopā vienā lielā birojā. Tajā pašā laikā ir saprotams, ka darbs no mājām nespēj nodrošināt ilgtermiņā nepieciešamo rezultātu sasniegšanu un uzņēmuma efektivitātes uzturēšanu," norāda Kinnas.

"MySpotit" seko drošības prasībām un rekomendācijām, kas saistītas ar Covid-19 – pēc katra klienta tiek rūpīgi uzkoptas un dezinficētas."

MySpotit aicina telpu īpašniekus kritiski izvērtēt savas dīkstāvē esošās telpas, vai tās ir piemērotas darbam attālināti. Telpas var pievienot šeit vai sūtot e-pastu: info@myspotit.lv.

"MySpotit" ir sapulču telpu koplietošanas platforma, kuru izveidoja Hardi Kinnas, Miks Purmans, Timo Mits un "Orangetime Event" 2018. gadā. "MySpotit" darījumu skaits katru mēnesi pieaug par vairāk nekā 20%, un klientu skaits pārsniedz 120 uzņēmumu, no kuriem pazīstamākie ir "Transferwise", "Veriff", "Bolt", "Helmes", "Eesti Energia", "Elisa" un "Telia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!