Foto: Publicitātes foto

Investējot vairāk nekā deviņus miljonus eiro, 2021. gada trešajā ceturksnī tirdzniecības centrā "Domina Shopping" tiks atklāta 7000 m2 liela izklaides zona. Ceturtdien, 8. oktobrī, tika atzīmēti jaunās izklaides zonas spāru svētki, informē uzņēmums.

Tajā atradīsies trīs auditoriju kino teātris, batutu un spēļu centrs, lāzertaga arēna, elektrisko buferu automašīnu trase un citas aktivitātes. Teritorijā būs arī 20 dzimšanas dienas istabas ar ēdināšanas iespējām.

Jaunie nomnieki būs "Apollo Group Baltics" un "Super Skypark", kas tirdzniecības centrā apvienojuši spēkus, savukārt būvdarbus veica kompānija "Newcom Construction".

"Domina Shopping" direktore Dina Bunce norāda, ka izklaides zonas būvniecība "Dominā" ir loģisks attīstības solis, lai tirdzniecības centrs kļūtu multifunkcionāls. Lai gan kinoteātri ir arī citos tirdzniecības centros, tomēr tieši "Dominas" tuvākās apkārtnes mikrorajonos tāda nav.

Kopš ārkārtējās situācijas beigām "Domina Shopping" atvērtas 11 jaunas tirdzniecības vietas, tai skaitā "KFC" restorāns, kas jaunā konceptā pirmo reizi atvērts tieši "Domina Shopping".

"Domina Shopping" ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, tajā ir vairāk nekā 170 tirdzniecības vietās. Centra īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016. gada jūlija ir SIA "Eften Domina".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!