Nākamnedēļ plānots pabeigt laikraksta "Telegraf" pārdošanas darījumu, pastāstīja "Telegraf" īpašnieces "News Media Group" padomes priekšsēdētājs Jānis Jurkāns.

Viņš sacīja, ka pašlaik norit pārdošanas process, kas varētu noslēgties jaunnedēļ.

Jurkāns neatklāja pircēju, ar ko patlaban notiek sarunas, kā ar to, vai iecerēts pārdot vienīgi laikrakstu "Telegraf" vai arī "News Media Group" holdingu, taču norādīja, ka tad, kad pārdošanas darījums būs noslēdzies, sniegs par to plašāku informāciju.

Laikraksts "Telegraf" pagājušajā gadā strādāja ar 316,9 tūkstošu latu apgrozījumu, kas ir par 23% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi sasniedza 358 tūkstošus latu pretēji peļņai gadu iepriekš, liecina datubāzē "Lursoft" pieejamais "Telegraf" gada pārskats.

"News Media Group" savukārt pagājušajā gadā strādāja ar 24 tūkstošu latu apgrozījumu un 95,2 tūkstošu latu zaudējumiem.

"News Media Group" holdingā ietilpst laikraksts "Telegraf", iknedēļas žurnāls "ŽZL", ziņu portāls "telegraf.lv" un vortāls "kriminal.lv". Saskaņā ar "Lursoft" informāciju "News Media Group" īpašnieks ir Kiprā reģistrēts uzņēmums "Kinonon Holdings Limited", taču, tā kā holdings ir akciju sabiedrība, tam akcionāru saraksta iesniegšana Uzņēmumu reģistrā nav obligāta, tādēļ šī informācija var nebūt precīza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!