Foto: LETA

Liegums brīvdienās tirgot "Rīgas satiksmes" "e-talonu" radīs lielu neapmierinātību, uzskata SIA "Narvesen Baltija" valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

Iepriekš Ekonomikas ministrijas (EM) Iekšējā tirgus departamenta Konkurences, tirdzniecības un patērētāju tiesību nodaļas vadītājs Didzis Brūklītis skaidroja, ka līdz ar valdības lēmumu ieviest tirdzniecības ierobežojumus iedzīvotāji brīvdienās nevarēs iegādāties "Rīgas satiksmes" "e-talonu".

Dovidena atzina, ka "Narvesen" tirdzniecības vietas ir lielākais "Rīgas satiksmes" sabiedriskā transporta biļešu pārdevējs, kas līdz šim ne tikai pārdevis sabiedriskā transporta biļetes, bet arī konsultējis pasažierus.

Pēc "Narvesen" sniegtajiem datiem, vienā nedēļas nogalē vidēji iedzīvotāji iegādājas no 25 000 līdz 35 000 "Rīgas satiksmes" transporta biļešu.

"Valdības lemto ierobežojumu dēļ brīvdienās un svētku dienās iedzīvotājiem nebūs iespējas iegādāties biļetes pirms brauciena, kas paredzami radīs lielu neapmierinātību un arī drūzmēšanos transporta līdzekļos, iegādājoties biļeti pie vadītāja," uzsvēra Dovidena.

Viņa informēja, ka "Narvesen" ir vērsusies pie valdības pārstāvjiem ar lūgumu šos ierobežojumus atcelt.

Vienlaikus Dovidena piebilda, ka pirms ir panāktas izmaiņas līdzšinējā valdības lēmumā, iedzīvotāji un "Narvesen" apmeklētāji aicināti respektēt valstī noteiktos ierobežojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!