Foto: Publicitātes foto

Vadošais mazumtirdzniecības tīkls "Narvesen" sadarbībā ar ēdiena piegādes servisu "Bolt Food" piedāvā iespēju iegādāties gatavās maltītes un preces ar piegādi uz mājām. Pircēji var iegādāties arī dažādām interesēm un hobijiem atbilstošus preses izdevumus, kas ar bezkontakta piegādi tiek nogādāti līdz mājas durvīm, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā norāda "Narvesen Baltija" mārketinga daļas vadītāja Ilze Dumceva, vīrusa laikā, kad vairums iedzīvotāju atrodas pašizolācijā, cilvēki arvien vairāk nododas saviem hobijiem – to uzņēmums redz pēc pieaugošā kultūras, ezotērikas un krustvārdu mīklu izdevumu apgrozījuma pieauguma.

"Tādēļ piegādes preču klāstā esam iekļāvuši arī populārākos preses izdevumus. Darām visu, lai rūpētos par darbinieku un klientu drošību gan tirdzniecības vietās, tostarp nodrošinot līdzņemšanas iespējas, gan piegādājot gatavās maltītes un preces uz mājām," norāda Dumceva.

Lejupielādējot lietotni "Bolt Food", iespējams pasūtīt plašu produktu un preču klāstu no pieprasītākajām kategorijām. Piedāvājuma klāstā ir arī tādas atsevišķas nepārtikas preces kā roku dezinfekcijas līdzeklis, antibakteriālas mitrās salvetes, uzlādes ierīces un baterijas, kā arī preses izdevumi. Pasūtījuma minimālā summa ir seši eiro.

Gatavās maltītes un citas preces sākotnēji iespējams pasūtīt no deviņiem "Narvesen" veikaliem Rīgā, taču ar laiku tirdzniecības vietu skaits, no kurām tiks veiktas piegādes, tiks palielināts.

Vienlaikus tiek norādīts, ka "Narvesen" tirdzniecības vietās ir ieviesis virkni drošības pasākumu – veikalos ir izvietotas divu metru distances atzīmes, kā arī mainīta karsto dzērienu, svaigi spiesto sulu un auksto ledus dzērienu pašapkalpošanās zona – visus pagatavošanai nepieciešamos elementus (krūzītes, vāciņus un citus) izsniedz pārdevējs.

Kases zonā ir izvietota stikla aizsargbarjeras, lai norobežotu kasierus no pircējiem, veikalā pieejami dezinfekcijas līdzekļi, kā arī biežāk skartās virsmas tiek regulāri dezinficētas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!